vrijdag 9 juli 2010

2010-07-10 Last but not least ........ zaterdag

Last but not least .......zaterdag
De mannen van de landelijke politiekorpsen kwamen zaterdag nog even langszij om polshoogte te nemen. We lagen immers geankerd aan de rand van de vaargeul en de ankerboei en duikvlag trok hun aandacht.

Het wrakje ligt zowat op de boeienlijn van de vaargeul. Terrecht dat je je kunt afvragen of het duiken in de vaargeul is. Dat was ook de vraag van de mannen. Ook kwam de vraag aan bod of het duiken in de nabijheid van de vaargeul niet gevaarlijk is. We, de Dishoekduikers, zijn opgegroeid op de stranden van Dishoek. Van jongs af aan hebben we leren omgaan met de grillen van de zee, scheepvaart heeft onze interesse, duiken in de Westerschelde is onze hobby en veiligheid en veiligduiken staat hoog in het vaandel. We hebben in de vaargeul niets te zoeken. Vrij slordig als een schip een deuk in je fles vaart. Na wederzijds begrip over deze situatie hebben we elkaar gegroet en ons weegs verder gegaan.


Je kunt best begrijpen dat bij het zien van deze situatie op het water de tam tam van de sociale controledienst op de kant voor vele praatjes heeft gezorgd.....

Roel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten