vrijdag 24 februari 2012

2012-02-17 Weer die kop van Roel op tv. Hoe ken dat nou?!

2012-02-17 Weer die kop van Roel op tv. Hoe ken dat nou?!
Op vrijdag 17 februari werd ik gebeld door de Nederlandse Onderwatersportbond met de vraag om als Zeeuwse onderwaterfotograaf mee te werken met Omroep Zeeland aan een interview over het komend Wereld kampioenschap onderwaterfotografie. Dit evenement wordt in 2015 in Zeeland georganiseerd. Vanuit alle hoeken van de wereld zullen topfotografen in Zeeland neerstrijken en strijden om de titel wereld kampioen onderwaterfotograaf 2015.

http://www.omroepzeeland.nl/video/wk-onderwaterfotografie-2015-zeeland-0

De gedeputeerde Sjoerd Heijning van de provincie Zeeland en Henny Elshof van het bondsbureau NOB doen hun verslag die te vinden zijn in onderstaande links.

http://www.omroepzeeland.nl/nieuws/wk-onderwaterfotografie-2015-zeeland

Als lid van de NOB Zeeland commissie houden we ons als commissie bezig met alle vraagstukken die raak vlakken hebben met duiken in Zeeland. Vraagstukken van uit√©√©nlopende orde, inrchting schuur t.b.v. duikers op b.v. recreatieparken, ontwerp dijktrappen, mee discuseren over MZI's (mosselvang installaties), ontwerp duikspots, vergaderingen met sport-en beroepsvissers, inzet bij Natura 2000 vraagstukken, enz, enz. Het lijntje vanuit het NOB Bondsbureau in Veenendaal naar Zeeland, in dit geval mij dus, is kort. Vandaar dat mijn kop of stem makkelijk in de media te horen of zien is... 
 
Roel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten